Generella regler och villkor

* Alla våra produkter är garanterat. Vi är fullt beredda att byta ut defekta produkter tillverkas innan de svetsas eller installerat, är garantin 90 dagar från inköpsdatum.

acceptera returer så länge som de gör inom de första 3 dagar efter mottagen beställning, frakt och hantering betalas av köparen / kunden, betala tillbaka summan av produkterna genom banköverföring eller återbetalning om du har använt PayPal. De komponenter som returneras måste vara i perfekt skick och bör inte manipuleras. Som en förutsättning måste returneras med samma leverans som används i köpet. Också vara nödvändigt att använda vadderade kuvert eller annan förpackning i enlighet med bräcklighet av varorna.

Retroamplis.com inte på något sätt hållas ansvarigt för skador på utrustningen genom användning av komponenter, ventiler eller tillbehör som köpts från vår butik.

* Vi kan ge råd om utbyte av någon komponent, men det är alltid bäst att kolla med tillverkaren om byte av vissa delar.

* Om du av någon anledning inte dipongamos den begärda produkten eller kan få det på kort sikt kommer den underrätta kunden via e-post av situationen och fortsätt att återbetala, väntan på produkten eller skickar tillbaka produkten på is, enligt kunden val.
Produkten Priserna garanteras fram till lagret räcker, även om systemet gör det möjligt att lägga till fler produkter i kundvagnen, kommer priset att respekteras tills baren når lager noll eller röd nivå Även om priset oftast är detsamma kan hända vissa undantag.

* Betalning och leverans:

om betalning och leverans av våra produkter har flera alternativ.

betalning har 2 bankkonton där du kan ange betalning av din beställning, Santander och Caja Cantabria, vars respektive kontonummer kommer att levereras via e-post vid kassan. Under "Företagsinformation" är vår huvudsakliga konto.
Dessutom kan du betala från ditt bankkonto och / eller kreditkort via PayPal systemet. Det finns ett tillägg på 4% av den totala inköpskostnaden betalningar via PayPal, bank transfereringarna bär utan kostnad.

transporter transporten sker per Nacex (24-48 timmar), DHL och Posten i nästan alla dess former (intyg, Blue Package, Postal Express), eftersom i form av post och internationell post inte kan garanteras per post, inte vi skickar via den här tjänsten inte tidigare avtalats med kunden. Om du vill ha en annan leveransmetod eller vill gå för att hämta din beställning väljer alternativet " collection" och när citerade tjänsten skickar budgeten med det totala ordervärdet .


Om du har frågor, kontakta oss genom vårt kontaktformulär e-post till contacto@retroamplis.com och svara så fort som möjligt.

Tack för att du valt Retroamplis.com. com